Kuře a krůta 222x jinak /

Kuchařské recepty s jedniným jednotícím prvkem, drůbežím masem (kuře, krůta). Recepty jsou určeny pro čtyři osoby (předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla).

Hlavní autor: Větvičková, Jana, 1966-
Další autoři: Větvička, Václav, 1954-
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Agentura V.P.K., 2003
Vydání: 1. vydání
Edice: Dobré rady pro domácnost
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Kuchařské recepty s jedniným jednotícím prvkem, drůbežím masem (kuře, krůta). Recepty jsou určeny pro čtyři osoby (předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla).
Fyzický popis: 106 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN: 8073340100